Gasolin'

Er en Musik, Biografi, Dokumentar film instrueret af Anders Østergaard med skuespillerne Roy Thomas Baker, Kim Larsen, Susanne Mertz, Wili Jønsson fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu

Plot

"Gasolin'" er historien om, hvad der blev af Danmarks største rockband nogensinde. Det er den sande historie om et utroligt sammentømret band, som formåede at bruge det meste af deres vågne timer sammen over en niårig periode med daglige konflikter. De havde vilde ambitioner fra den spæde start, og selv når tingene virkeligt gik helt galt, som da de forsøgte at erobre Amerika, – holdt de stædigt på deres tro om, at alt er muligt. 'Grib dagen og alle dens muligheder' – er moralen med historien. Fulgt af den legendariske musik er filmen en celeber rejse ind i Gasolin's univers krydret med ånden fra den tid. En ånd som mange mennesker stadig ønskede var repræsenteret i dag.

Gasolin'

Detaljer

Genre Musik, Biografi, Dokumentar
Originaltitel Gasolin'
Instruktør Anders Østergaard
Udgivelsesår 2006
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere