Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

Er en Krimi, Drama film instrueret af Werner Herzog med skuespillerne Kerry Cahill, Deena Beasley, Katie Chonacas, Jeremy Aaron Johnson fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
39 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
39 kr Altid Se nu

Plot

Den højt dekorerede politimand Terence McDonagh (Nicolas Cage ) er plaget af rygsmerter. På rekordtid ender han i et misbrug af ikke blot smertestillende piller fra apoteket, men også kokain og heroin. Da han bliver sat til at efterforske mordet på en familie af 5, der viser sig at være narkorelaterede, befinder Terence sig pludselig i en nedadgående spiral, hvor han bliver mere og mere korrupt for at få fat i sine stoffer. Samtidig kæmper han med ludomani og med at beskytte kæresten Frankie, der luksusluder.

Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans
Instruktør Werner Herzog
Udgivelsesår 2009
Tags politimand(policeman), politiet brutalitet(police brutality), organiseret kriminalitet(organized crime), mord undersøgelsen(murder investigation), narkotika(drugs), korrupte COP(corrupt cop)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film