Before the Flood

Er en Dokumentar film instrueret af Fisher Stevens med skuespillerne Anote Tong, John Kerry, Alejandro González Iñárritu, Lindsey Allen fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Prøv Viaplay gratis i 2 uger, uden bindingsperiode!, herefter 99 kr./måned. Gælder kun nye kunder - Prøv nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Skuespilleren Leonardo DiCaprio møder forskere, aktivister og verdensledere for at diskutere farerne ved klimaforandringerne og mulige løsninger.

Before the Flood

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Before the Flood
Instruktør Fisher Stevens
Udgivelsesår 2016
Tags samfund(society), Global opvarmning(global warming), klima ændre(climate change), Global klima ændre(global climate change), truede arter(endangered species), økologi(environmentalism), miljø(environment)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere