Bolshoi Babylon

Er en Dokumentar film instrueret af Mark Franchetti med skuespillerne Maria Alexandrova, Maria Allash, Vladimir Urin, Sergei Filin fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 9 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
9 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Intriger, jalousi og skandaler på den overdådige Bolshoi-ballet i Moskva, hvor et groft overfald får de mørke hemmeligheder til at vælte frem. Intriger, jalousi, skandaler og hemmeligheder. Den verdensberømte Bolshoi-ballet i Moskva er på godt og ondt et billede på en kultur, hvor de største dramaer udspiller sig i kulissen. Men for to år siden lagde den ikoniske ballet sine luksuriøse rammer om et spektakulært drama, da den kunstneriske leder Sergei Filin blev overfaldet i et syreangreb. Et overfald, der var en offentlig kulmination på et dybt og vidtforgrenet opgør i et perfektionistisk miljø, hvor monumentale egoer strides i en bitter kamp om rampelyset. "Bolshoi Babylon" afdækker det dunkle miljø bag elegancen, og følger opklaringsarbejdet samtidig med at den ikoniske ballet forbereder en ny sæson under en ny ledelse. Imens de mørke hemmeligheder vælter frem og skeletterne rasler ud af garderoben fortsætter danserne deres stræben imod de ypperste, nærmest uopnåelige skønhedsidealer i et stolt og traditionsrigt hus, som på mange måder bliver et spejl på den russiske virkelighed udenfor væggene.

Bolshoi Babylon

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Bolshoi Babylon
Instruktør Mark Franchetti, Nick Read
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere