The Prince and Me - Rejsen til Asien

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Catherine Cyran med skuespillerne David Bueno, Ase Wang, Amarin Cholvibul, Peter Mossman fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Et år efter deres kongelige bryllup rejser Kong Edvard og Dronning Paige til Sangyoon til Prinsesse Myras bryllup. Paige opdager dog hurtig, at ikke alt er, som det skal være, for Myra er ulykkelig ved tanken om et ægteskab med sortseeren Kah. Hun er i stedet forelsket i den unge elefanthandler, Alu, men da deres romance bliver opdaget, sendes Alu i fængsel, så Paige ser det som sin opgave, at overbevise Myras far om at lade sin datter gifte sig af kærlighed. Midt i det hele forsvinder den hellige bryllupselefant ind i junglen, så endnu engang har Paige hænderne fulde med alle de situationer, hun roder sig ud i.

The Prince and Me - Rejsen til Asien

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel The Prince & Me 4: The Elephant Adventure
Instruktør Catherine Cyran
Udgivelsesår 2010
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film