Chris Rock: Bigger & Blacker

Er en Komedie, Diverse, Dokumentar film instrueret af Keith Truesdell med skuespillerne Doug E. Fresh, Monteria Ivey, Chris Rock, Slick Rick fra 1999

Sammenlign priser

Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Efter hans Emmy®-belønnede succes med det overdådige comedy-show Bring the Pain og stjernestatus i spillefilm som DØDBRINGENDE VÅBEN 4 og DOWN TO EARTH, fyrer Amerikas hotteste komiker den af for alle pengene i denne live-optagelse fra Apollo Theater i New York med showet: CHRIS ROCK – BIGGER AND BLACKER. Vær beredt på det værste, når Chris Rock kommer ind på emner som utroskab – ”En mands troskab afhænger af de chancer, der byder sig”, racisme – ”De mest racistiske mennesker i verden? Gamle sorte mænd!”; bedrag – ”Mænd lyver så meget, at det næsten er et sprog i sig selv” – og meget, meget mere. Det er en aften med løjer i højeste gear, når Chris Rock i fineste form fyrer den af for alle pengene. Han er bedre end nogensinde og får virkelig gang i publikum.

Chris Rock: Bigger & Blacker

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Dokumentar
Originaltitel Chris Rock: Bigger & Blacker
Instruktør Keith Truesdell
Udgivelsesår 1999
Tags pistol(gun), kvinder(women), stå op komedie(stand up comedy), stand-up
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film