gunfight at the o.k. corral

Er en Action, Western, Drama film instrueret af John Sturges med skuespillerne Ted de Corsia, Kirk Douglas, Lyle Bettger, Martin Milner fra 1957

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

En bande lovløse... et par sande helte... en klassisk fortælling om det gode og det onde - tilsammen en sprudlende eventyrlig storfilm med titlen: Sheriffen fra Dodge City! Stjerneskuespillerne Burt Lancaster og Kirk Douglas går i denne handlingsmættede klassiker sammen i forsøget på at befri Tombstone i Arizona fra den blodtørstige Clanton-bande. Da sherif Wyatt Earp (Lancaster) og pistolmand John "Doc" Holliday (Douglas) kommer til byen, mødes de af deres skrappeste modstandere nogensinde, nemlig Ike Clanton (Lyle Bettger) og hans hensynsløse bande. Snart eksploderer det hele i en kamp om liv og død. Se filmen, og oplev en af det vilde vests mest legendariske begivenheder!

gunfight at the o.k. corral

Detaljer

Genre Action, Western, Drama
Originaltitel gunfight at the o.k. corral
Instruktør John Sturges
Udgivelsesår 1957
Tags historiske figur(historical figure), to kanoner bælte(two guns belt), Wyatt Earp, doc Holliday
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film