Dirty Grandpa

Er en Komedie, Eventyr film instrueret af Dan Mazer med skuespillerne Shawn Shepard, Frank Francisco, Brandon Smith, Jessica Yoshimura fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
149 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
149 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

I "Dirty Grandpa" spiller Zac Efron den dydige Jason Kelly, der snart skal giftes med den perfekte, kedelige kæreste. Det vil Robert De Niros liderbuks og eks-general med det passende navn Dick Kelly sætte en stopper for med et vildt roadtrip, der byder på dejlige damer og hårde stoffer.

Dirty Grandpa

Detaljer

Genre Komedie, Eventyr
Originaltitel Dirty Grandpa
Instruktør Dan Mazer
Udgivelsesår 2016
Tags bedstefar barnebarn forholdet(grandfather grandson relationship), bryllup(wedding), pensioneret(retired), hær generelle(army general), Road tur(road trip), Køn komedie(sex comedy), bedstefar(grandfather), pervers(pervert)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film