Mapplethorpe - Look At The Pictures

Er en Dokumentar film instrueret af Randy Barbato med skuespillerne Mary Boone, Robert Mapplethorpe, Debbie Harry, Brooke Shields fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Mapplethorpe - Look At The Pictures er den første endelige portrætfilm om den kontroversielle amerikanske kunstner Robert Mapplethorpe, siden han døde af aids i 1989. Det eneste, der var mere skandaløst end Robert Mapplethorpes fotografier, var hans liv. Intime afsløringer fra familie, venner og elskere overgås kun af Mapplethorpes oprigtighed, som afsløres i en række genfundne, og aldrig tidligere hørte, interviews, som her offentliggøres for første gang. Dette er det unikke portræt af en kunstner, som forvandlede fotografiet til moderne kunst med en dristig vision, der antændte en kulturkrig, der stadig raser den dag i dag.

Mapplethorpe - Look At The Pictures

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Mapplethorpe: Look at the Pictures
Instruktør Randy Barbato, Fenton Bailey
Udgivelsesår 2016
Tags Portræt af en kunstner(portrait of an artist)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere