Last Days of Disco

Er en Romantik, Musik, Komedie film instrueret af Whit Stillman med skuespillerne Matt Ross, Tara Subkoff, Robert Sean Leonard, David Thornton fra 1998

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Vi befinder os i begyndelsen af 1980'erne, hvor vi møder en gruppe unge og nyuddannede mennesker med hang til fest og ballade, som samles på et af Manhattens hotteste in-steder. Charlotte og Alice arbejder til daglig på et bogforlag, og deler en lejlighed i Yorkville. I det døgnåbne diskotek, går snakken om fyre, dates og mere eller mindre lyssky affærer. Den hovne og spydige Charlotte lægger an på reklamemanden Jimmy, mens den mere forsigtige og usikre Alice falder for casanovaen Des og hans uærlige intentioner.

Last Days of Disco

Detaljer

Genre Romantik, Musik, Komedie, Drama
Originaltitel The Last Days of Disco
Instruktør Whit Stillman
Udgivelsesår 1998
Tags Kærlighed(love), Køn(sex), nøgenhed(nudity), stof(drug), indie, nye York(new york), seksualitet(sexuality), død(death), undersøgelsen(investigation), venner(friends), uafhængige film(independent film), tyveri(theft), depression, jalousi(jealousy), afhængighed(addiction), danser(dancer), natklub(nightclub), løgner(liar), disco
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film