Contract To Kill

Er en Action film instrueret af Keoni Waxman med skuespillerne Jemma Dallender, Sergiu Costache, Ghassan Bouz, Camillo Aviles fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

CIA-agenten Harmon efterforsker en gruppe arabiske terrorister, der tilbageholdes i en lille by tæt på den amerikanske grænse, som er berygtet for sine karteldrevne underjordiske narkoruter. Sammen med sit hold - den forførende FBI-agent Zara og dronepiloten Sharp - flyver han til Istanbul for at opstøve en stor terrorcelle og kommer på sporet af en grusom plan. Islamistiske ekstremister har indgået en alliance med mexicanske narkokarteller og har tænkt sig at bruge deres underjordiske smuglerruter til at få våben og krigere ind i USA. Et dødbringende angreb mod USA, som kan udløse en 3. Verdenskrig, kan kun afværges ved at spille de to grupper ud mod hinanden, før dommedag bliver en realitet.

Contract To Kill

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Contract to Kill
Instruktør Keoni Waxman
Udgivelsesår 2016
Tags vold(violence), Shootout, skud til død(shot to death), Martial kunst(martial arts), aikido
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere