Black Knight

Er en Fantasy, Komedie, Eventyr film instrueret af Gil Junger med skuespillerne Daryl Mitchell, Michael Countryman, Isabell O'Connor, Kevin Conway fra 2001

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Så er der middelalder-spoof med speedsnakkeren Martin Lawrence (Bad Boys). Den rapkæftede Jamal kommer ud for et uheld på jobbet i en forlystelsespark og bliver kastet tilbage i tid og sted til England anno 1328. Før han aner, hvad der er sket, forveksles han med et sendebud fra Normandiet og blandes ind i rebellernes planer om at myrde den tyranniske konge. Oprørslederen Victoria er lidt af en middelalder-steg, og så lurer Jamal på at åbne en kæde af fast-food restauranter... Øh...?

Black Knight

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Eventyr
Originaltitel Black Knight
Instruktør Gil Junger
Udgivelsesår 2001
Tags England, sort folk(black people), medaillon, Castle, tid rejse(time travel), Spring i tid(leap in time), Ridder(knight), bedrager(impostor), Kongen(king), midten aldre(middle ages), svindelnummer(imposture), middelalderlige gange(medieval times)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film