Rocky Ii

Er en Sport, Drama film instrueret af Sylvester Stallone med skuespillerne Frank McRae, Bill Baldwin, Carl Weathers, Burt Young fra 1979

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Det er århundredets revancekamp - hvor Rocky Balboa igen møder Apollo Creed i opfølgeren til en af de mest ansete film i historien. Det lykkedes instruktør, forfatter og hovedrolleindehaver Sylvester Stallone at skabe en hårdtslående varm film, som blev mødt med ros alle vegne.

Rocky Ii

Detaljer

Genre Sport, Drama
Originaltitel Rocky II
Instruktør Sylvester Stallone
Udgivelsesår 1979
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), uddannelse(training), Sport, Sport film(sports film), kone mand forholdet(wife husband relationship), Hospital, transporter, Boxer, boksning match(boxing match), Hero, koma(coma), sejr(victory), verden mester(world champion), intensiv pleje(intensive care), reklame(publicity)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film