Blow-Up

Er en Thriller, Drama film instrueret af Michelangelo Antonioni med skuespillerne Claude Chagrin, John Castle, Julian Chagrin, Vanessa Redgrave fra 1967

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Thomas er en ung, succesrig modefotograf i 60´ernes "swinging London". Han har sit eget studio, hvor han herser rundt med sine modeller, men af og til prøver han også at indfange "virkeligheden" med sit kamera. En dag fotograferer han et par i en park, og da han forstørrer billederne, opdager han, at han måske har filmet et mord.

Blow-Up

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Blow-Up
Instruktør Michelangelo Antonioni
Udgivelsesår 1967
Tags London, fotografering(photography), tennis, fotograf(photographer), indbrudstyv(burglar), tab af forstand af virkelighed(loss of sense of reality), elskere(lovers), mode fotograf(fashion photographer), virkelighed(reality), mistanke af mord(suspicion of murder), surrealistisk(surreal), illusion, kommunale Park(municipal park), mørkekammer(darkroom), pantomime
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere