Catch That Kid

Er en Action film instrueret af Peter Merwin med skuespillerne Max Thieriot, Grant Hayden Scott, Sam Robards, Lucy Butler fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Atletiske 12-årige Maddy (Kristen Stewart) deler en begejstring for bjergbestigning med sin far, Tom (Sam Robards). Desværre, lider Tom af en rygmarvsskade, mens skalering Mount Everest, og hans familie er ikke i stand til at få råd til kirurgi, der kan redde ham. Maddy beslutter sig for at få pengene til hendes fars drift ved at stjæle en høj sikkerhed bank. Hun er afhængig af hendes klatring færdigheder og hjælp fra hendes nørdede venner (Max Thieriot, Corbin Bleu) at trække det ud med succes.

Catch That Kid

Detaljer

Genre Action
Originaltitel Catch That Kid
Instruktør Peter Merwin, James Sbardellati, Bart Freundlich
Udgivelsesår 2004
Tags Bank røveri(bank robbery)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere