City of Industry

Er en Thriller, Drama film instrueret af John Irvin med skuespillerne Lucy Liu, Ai Wan, Tamara Clatterbuck, Harvey Keitel fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

I "branchen" for væbnet røveri er Roy Egan en garvet ekspert, der er klar til at trække sig tilbage. Imidlertid foreslår hans bror Lee ham ét sidste job - et let og elegant tre millioner dollars diamantkup med hans to venner - og Roy kan ikke modstå fristelsen til at tjene kassen på et stensikkert kup. Men da en af hans "venner" bliver grådig og vil snyde de andre med et dødbringende fupnummer, er scenen sat for en nervepirrende omgang katten efter musen, da Roy jagter ham skånselsløst og indædt søger hævn.

City of Industry

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel City of Industry
Instruktør John Irvin
Udgivelsesår 2016
Tags Los Angeles, nøgenhed(nudity), hævn(revenge), mord(murder), Brother, Neo-noir, Heist, stripper, juvel(jewel), pensioneret(retired), undslippe(escape), galning(lunatic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere