The Dream Team

Er en Sport, Komedie, Drama film instrueret af Olivier Dahan med skuespillerne Franck Dubosc, José Garcia, Omar Sy, Joey Starr fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Den tidligere fodboldstjerne Patrick er arbejdsløs, alkoholiker og ruineret, og får desuden ikke længere lov at se sin datter Laura. Da dommeren tvinger ham til at finde et fast job, har han ikke andet valg end at drage til en lille ø i Bretagne for at træne det lokale fodboldhold. Det er holdets mål at vinde de næste tre kampe for at tjene nok til at redde den lokale konservesfabrik, hvor halvdelen af indbyggerne arbejder. Den store udfordring er bare at forvandle en flok fiskere til halvprofessionelle fodboldspillere?

The Dream Team

Detaljer

Genre Sport, Komedie, Drama
Originaltitel Les seigneurs
Instruktør Olivier Dahan
Udgivelsesår 2012
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere