Jackass 3.5

Er en Action, Komedie, Dokumentar film instrueret af Jeff Tremaine med skuespillerne Ryan Dunn, Johnny Knoxville, Preston Lacy, steve-o. fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Teknisk set den fjerde film i rækken med Jackass og hans vilde stunts og skøre påfund. Alt sammen grove løjer, der ikke var plads til i "Jackass 3". Det meste er tilladt og næsten intet er forbudt, når Knoxville og de andre vovehalse afsøger grænser, der bringer dem ud i situationer, der er både farlige og vanvittige.

Jackass 3.5

Detaljer

Genre Action, Komedie, Dokumentar
Originaltitel Jackass 3.5
Instruktør Jeff Tremaine
Udgivelsesår 2011
Tags efterfølger(sequel), dumhed(stupidity), langsom motion scene(slow motion scene), mand nøgenhed(male nudity), elektrisk chok(electric shock), kostume(costume), stunt, stuntman, slange(snake), trompet(trumpet), bungee-jump, Buffalo, gamle mand(old man)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film