From Dusk Till Dawn

Er en Action, Gyser, Thriller film instrueret af Robert Rodriguez med skuespillerne Johnny Vatos Hernandez, Fred Williamson, Quentin Tarantino, Mike Moroff fra 1996

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

De to Gecko-brødre, der om muligt er USAs farligste kriminelle, er på flugt fra både politiet og FBI. De planlægger at flygte til Mexico, hvor den gådefulde Carlos har tilbudt dem ly. Men for at komme til Mexico er de nødt til at slippe over grænsen, og som gardering herfor kidnapper de en familie, og lover dem at de bliver sluppet fri igen, så snart de er i Mexico.

From Dusk Till Dawn

Detaljer

Genre Action, Gyser, Thriller, Krimi
Originaltitel From Dusk Till Dawn
Instruktør Robert Rodriguez
Udgivelsesår 1996
Tags nøgenhed(nudity), Brother Brother forholdet(brother brother relationship), Bank røver(bank robber), Bank røveri(bank robbery), blod sprøjtende(blood spurting), præst(priest), gidsel situation(hostage situation), eksplosion(explosion), stripper, blodige vold(bloody violence), seksuel besættelse(sexual obsession), hellige vand(holy water), dans(dancing), vampyr(vampire), erotik(eroticism), halvdelen vampyr(half vampire), belejring(siege), kvinde vampyr(female vampire), mexicanske amerikansk grænsen(mexican american border), natklub entertainer(nightclub entertainer), Sheriff, prædikant(preacher), Showdown, bekvemmelighed butik(convenience store), krucifiks(crucifix), rekreative køretøj(recreational vehicle), Boa kvælerslange(boa constrictor)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film