rebet

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Alfred Hitchcock med skuespillerne Constance Collier, Joan Chandler, James Stewart, Douglas Dick fra 1948

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Granger og Dall giver fængslende skildringer af to venner, der kvæler en klassekammerat ud fra en intellektuel hypotese - og derefter holder en fest for offerets familie og venner med liget proppet ned i en kuffert, som de bruger som anretterbord. Da morderne begynder at tale om muligheden for at udføre det "perfekte mord", bliver deres tidligere lærer mere og mere mistænksom. Før natten er omme, vil professoren opdage, hvor brutalt hans studerende har omdannet hans akademiske teorier til skrækindjagende realitet.

rebet

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel rebet
Instruktør Alfred Hitchcock
Udgivelsesår 1948
Tags spænding(suspense), planlagt mord(planned murder), baseret på spille(based on play), offer af mord(victim of murder), reb(rope), lang tage(long take), kvæle(strangle), banket(banquet), Footlocker, bøsse undertoner(gay subtext)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film