Battle Creek Brawl

Er en Action, Komedie, Krimi film instrueret af Robert Clouse med skuespillerne Mako Iwamatsu, Rosalind Chao, Lenny Montana, José Ferrer fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

USA i 1930'erne. I Battle Creek i Texas arrangeres der hvert år en illegal superfight. Den eneste regel er, at der ikke findes nogle regler! Deltagerne kommer fra hele verden. Brydere, boksere, judoeksperter, men også mordere og andet rakkerpak. Favoritten er den kæmpestore Billy Kiss, kendt for at "kramme" modstanderne ihjel i sit hæslige bjørnegreb. Alle mafiabosserne har hver deres deltagere, og nu har Domenici udset sig sin nye kandidat - den kinesiske kung fu-ekspert Jerry Kwan. Problemet er bare, at Jerry overhovedet ikke har lyst til at kæmpe for mafiaen. Men så kidnappes Jerrys kommende svigerinde, og hvis ikke Jerry makker ret, bliver hun slået ihjel. Fyldt med vrede ankommer Jerry til Battle Creek. I hans sind brænder et begær efter ikke bare at tilintetgøre alle de andre deltagere, men også hele mafiaen.

Battle Creek Brawl

Detaljer

Genre Action, Komedie, Krimi
Originaltitel The Big Brawl
Instruktør Robert Clouse
Udgivelsesår 1980
Tags Street bande(street gang), Martial kunst(martial arts), Chicago
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere