grøflingen

Er en Familie , Fantasy, Kort film instrueret af Johannes Weiland med skuespillerne John Hurt, James Corden, Robbie Coltrane, Helena Bonham Carter fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
- Dansk
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

*DANSK TALE* En snedækket aften går Grøflingen, på trods af advarsler fra faren, ind i skoven for at lede efter den store stygge mus. Grøflingen møder en slange, en ugle og en ræv, men der er ingen spor af af den store stygge mus, så Grøflingen begynder at miste troen på, at den overhovedet findes. Kold og træt er Grøflingen ved at give op, da hun pludselig ser musen. Den ser ikke stor eller styg ud, men ligner derimod aftensmad, så musen skal finde på noget, så den ikke bliver spist.

grøflingen

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Kort, Animation
Originaltitel grøflingen
Instruktør Johannes Weiland, Uwe Heidschötter
Udgivelsesår 2011
Tags mus(mouse), imaginære væsen(imaginary creature)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film