vagabonderne på bakkegården

Er en Komedie, Diverse, Drama film instrueret af Alice O'Fredericks med skuespillerne Marteng Petersen, Preben Lerdorff Rye, Asta Esper Hagen Andersen, Anna Henriques-Nielsen fra 1958

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Vagabonden Martin er lystig og musikalsk som få. Sammen med sin nye ven Anders synger han sig til et måltid mad og et sted at sove. Under en optræden møder Anders datteren fra Bakkegaarden, hvis mor har været enke længe, og måske har en fortid med Martin. Men ikke alle de lokale bønder synes lige godt om de to omvandrende charmetrolde.

vagabonderne på bakkegården

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Drama
Originaltitel vagabonderne på bakkegården
Instruktør Alice O'Fredericks
Udgivelsesår 1958
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere