X-Men United

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Bryan Singer med skuespillerne Anna Paquin, Patrick Stewart, James Marsden, Shawn Ashmore fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Mutant-teamet X-Men står overfor store problemer, da en ukendt mutant laver et attentat mod den amerikanske præsident. I offentligheden er der stemning for en stram lovgivning mod mutanterne. Kampagnen er anført af den tidligere general William Stryker, der har helt andre motiver for jagten på mutanterne. Det er nu op til professor Charles Xavier og hans X-Men at sætte tingene på plads.

X-Men United

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel X2: X-Men United
Instruktør Bryan Singer
Udgivelsesår 2003
Tags Marvel Comic, baseret på Comic bog(based on comic book), Rogue, Storm, mutant, overmenneskelig(superhuman), Wolverine, x-mænd(x-men), Cyclops, Mystique, Jean grå(jean grey)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film