karate kid, the

Er en Action, Familie , Drama film instrueret af John G. Avildsen med skuespillerne William Zabka, Chad McQueen, Rob Garrison, Elisabeth Shue fra 1984

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Med italienske forfædre og sin New Jersey-dialekt har Daniel svært ved at få anerkendelse fra sine jævnaldrende, efter at han er flyttet til Californien med sin mor. Og da eleverne fra den lokale karateskole vælger ham som yndlingsoffer ser det sort ud. Heldigvis får Daniel hjælp af gartneren Miyagi, der viser sig også at være en habil karatetræner.

karate kid, the

Detaljer

Genre Action, Familie , Drama
Originaltitel karate kid, the
Instruktør John G. Avildsen
Udgivelsesår 1984
Tags karate, flad(flat), titel talt af karakter(title spoken by character), motorcykel(motorcycle), Tugtemester(taskmaster), æg(egg), børn og familie(kids and family)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film