rejsen til amerika 4

Er en Familie , Fantasy, Animation film instrueret af Larry Latham med skuespillerne Susan Boyd, Jane Singer, Pat Musick, Dom DeLuise fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
99 kr Altid Se nu

Plot

En ny spændende film med Fievel og de andre figurer fra filmsuccesen An American Tail. Hvem eller hvad er det mystiske monster, som skræmmer livet af alle mus på Manhattan? Følg med Fievel Mousekewitz, når han sammen med stjernereporteren Nellie Brie fra ”The Daily Nibbler”, Tanya, Tony og katten Tiger prøver at løse mysteriet om det frygtindgydende monster. En opgave, der ikke bliver nemmere, da resten af familien Mousekewitz bortføres og holdes til fange i kloakkerne. Tony får pludselig et tip, som kan føre dem til Manhattan-monsterets gemmested. Adressen viser sig at være et stort gammelt forladt hus. Kan det være en fælde?

rejsen til amerika 4

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Animation, Eventyr
Originaltitel rejsen til amerika 4
Instruktør Larry Latham
Udgivelsesår 1999
Tags mus(mouse)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film