Suffragette

Er en Historisk, Biografi, Drama film instrueret af Sarah Gavron med skuespillerne Grace Stotter, Grace Stottor, Ben Whishaw, Drew Edwards fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

London i årene efter 1. verdenskrig. En gruppe kvinder demonstrerer for at opnå stemmeret. Efter nogen tøven melder den unge vaskekone Maud Watts sig under fanerne og bliver en af frontkæmperne i sagen for ligestilling. Men myndighederne slår hårdt ned på rebellerne, der hånes, jages, fængsles og tæskes. Til sidst må suffragetterne selv gribe til voldelige midler for at blive hørt.

Suffragette

Detaljer

Genre Historisk, Biografi, Drama
Originaltitel Suffragette
Instruktør Sarah Gavron
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director), London, biografi(biography), 1910s, feminist, periode drama(period drama), suffragettes
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film