Wallander - Den urolige mand

Er en Thriller, Krimi, Drama film instrueret af Agneta Fagerström-Olsson med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Signe Dahlkvist, Krister Henriksson, Peter Andersson fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Kurt Wallander er blevet morfar og arbejder hårdt for at leve op til den nye rolle. Datteren Linda er flyttet tilbage til Ystad, og far og datter er begyndt at arbejde sammen igen. En ældre fisker i Stockholms skærgård, får en død dykker i sit fiskegarn. Liget er 30 år gammelt. Samtidig forsvinder Lindas svigerfar, den pensionerede marineofficer Håkan von Enke. Jagten på sandheden fører Kurt tilbage til 80'erne og ubådssænkningerne i den svenske skærgård i Hårsfjärden.

Wallander - Den urolige mand

Detaljer

Genre Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Wallander - Den orolige mannen
Instruktør Agneta Fagerström-Olsson
Udgivelsesår 2013
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere