drengene fra skt. petri

Er en Action, Krig, Diverse film instrueret af Søren Kragh-Jacobsen med skuespillerne Morten Buch Jørgensen, Tomas Villum Jensen, Erik Wedersøe, Baard Owe fra 1991

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Under den tyske besættelse begynder brødrene Gunnar og Lars at lave stadig grovere drengestreger vendt mod besættelsesmagten. Det bliver dog først rigtig alvorligt, da Otto kommer med i gruppen. Han kan nemlig skaffe stjålne tyske våben. Gestapo er dog på sporet, og de får mistanke til det gymnasium, som drengene går på.

drengene fra skt. petri

Detaljer

Genre Action, Krig, Diverse, Drama
Originaltitel drengene fra skt. petri
Instruktør Søren Kragh-Jacobsen
Udgivelsesår 1991
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere