Tickled

Er en Dokumentar film instrueret af David Farrier med skuespillerne Hal Karp, David Farrier, Dylan Reeve, David Starr fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Den newzealandske journalist David Farrier finder videoer om 'Competitive Endurance Tickling' på internettet. De vækker hans nysgerrighed, så han begynder at undersøge det. Veltrænede unge mænd fra hele verden flyves til Los Angeles for at deltage. De bindes på en seng mens de andre på tur kilder dem. Farrier og hans ven Dylan Reeve ser nærmere på konkurrencen og folkene bag. De møder deltagere, som har været udsat for forfølgelse online, da de nægtede at lade sig kilde. Jo mere de finder ud af, jo mærkeligere bliver det. De finder hemmelige identiteter og kriminel virksomhed. Da de begynder at undersøge denne kildne underverden, bliver de mødt af privatdetektiver og juridiske trusler. Rejsen mod en forståelse af kildeimperiet leder dem på tværs af USA. Gennem mange forviklinger finder parret den chokerende sandhed på bunden af kilderiet.

Tickled

Detaljer

Genre Dokumentar
Originaltitel Tickled
Instruktør David Farrier, Dylan Reeve
Udgivelsesår 2016
Tags undersøgende journalistik(investigative journalism), Fetisch, ticling
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere