A Long Way Down

Er en Komedie, Drama film instrueret af Pascal Chaumeil med skuespillerne Diana Kent, Evelyn Duah, Ilan Goodman, Zara White fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Det er nytårsaften i London og talkshow værten Martin står på taget af en høj bygning for at begå selvmord. Øjeblikket før han kaster sig ud bliver han forstyrret af Maureen, der også bare ønsker, at det hele var overstået. Samme gør Jess, der er datter af en kendt politiker og pizzabudet JJ, der har fået konstateret kræft. De fire kigger hinanden i øjene, indser hvilken bizar situation de befinder sig i og ender med at lave en pagt: De vil alle sammen vente med at begå selvmord til Valentine's Day!

A Long Way Down

Detaljer

Genre Komedie, Drama
Originaltitel A Long Way Down
Instruktør Pascal Chaumeil
Udgivelsesår 2014
Tags London, selvmord forsøg på(suicide attempt), City, nye år(new year)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere