Los Bando

Er en Komedie, Drama, Eventyr film instrueret af Christian Lo med skuespillerne Jakob Dyrud, Vera Vitali, Idar Rolland, Ingrid J. Nordby fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu

Plot

Bedste vennerne Grim og Aksel har siden de var små, drømt om at vinde det Norske Mesterskab i Rock. Sammen danner de bandet Los Bando Immortale, hvor Grim spiller trommer mens Aksel synger og spiller guitar. Aksels sangstemme er dog ikke særlig god, den er faktisk ret forfærdelig, men Grim undlader at sige det til ham. Da de helt uventet får mulighed for at deltage i NM i Rock må Grim finde en løsning. Efter en mislykket bassist audition, får de ni år gamle Thilda med på Cello og det lokale rallytalent Martin som chauffør. Hvad de ikke ved er bare at Martin ikke har noget kørekort, og at bilen er stjålet. Bandet begiver sig ud på en humoristisk og fartfuld rejse gennem Norge, med politi og forældre lige i hælene. Det bliver et kapløb mod tiden for at komme frem til Tromsø i tide for at få deres livs største oplevelse.

Los Bando

Detaljer

Genre Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel Los Bando
Instruktør Christian Lo
Udgivelsesår 2018
Tags musik(music), Road film(road movie), band, Van
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere