annie - et kongeligt eventyr

Er en Familie , Musical, Komedie film instrueret af Ian Toynton med skuespillerne Deborah Maclaren, Ann Morrish, Buffy Davis, George Hearn fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
59 kr Altid Se nu

Plot

Oliver Daddy Warbucks tager Annie og hendes venner Hannah og Molly med hjem til England, hvor han skal slås til ridder, men den onde Lady Edwina Hogbottoms der har planer om at overtage Buckingham Palace og blive dronning, kommer i vejen. Da Lady Hogbottoms bortfører en blødhjertet videnskabsmand til at hjælpe sig, får Annie med hjælp fra sin næse for fare og eventyr smidt dem i fangehullet. Vil det mon lykkes Annie at flygte, redde England og samtidig have tid til at lave sine lektier?

annie - et kongeligt eventyr

Detaljer

Genre Familie , Musical, Komedie
Originaltitel annie - et kongeligt eventyr
Instruktør Ian Toynton
Udgivelsesår 1995
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere