macabre

Er en Gyser, Thriller film instrueret af Lamberto Bava med skuespillerne Elisa Kadigia Bove, Roberto Posse, Bernice Stegers, Fernando Pannullo fra 1980

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Jane Bakers sidespring ender i en voldsom bilulykke. Elskeren dør, og hun ender på den psykiatriske afdeling. Et år senere udskrives hun, men i stedet for at vende tilbage til sin familie flytter hun ind i den gamle New Orleans-villa, hvor hendes hede stævnemøder engang fandt sted. I huset bor der også en blind mand, der forelsker sig i Jane - og som tvinges til at overhøre de lystfyldte lyde fra hendes nyopvakte kærlighedsliv. Men hvem er det egentligt, hun tilbringer nætterne med?

macabre

Detaljer

Genre Gyser, Thriller
Originaltitel macabre
Instruktør Lamberto Bava
Udgivelsesår 1980
Tags ulykke(accident), køleskab(refrigerator), mord(murder), psykopatiske Killer(psychopathic killer), mental sygdom(mental illness), nekrofili(necrophilia), blindhed(blindness), døde barn(dead child), perversion, disembodied hoved(disembodied head)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film