Brick Mansions

Er en Action, Krimi, Drama film instrueret af Camille Delamarre med skuespillerne David Belle, Paul Walker, R Z, Catalina Denis fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

En politispion i Detroit navigerer i et farligt kvarter omkranset af en mur med hjælp fra en tidligere fange for at bekæmpe en kriminalboss og sætte en stopper for hans plan om at tilintetgøre byen.

Brick Mansions

Detaljer

Genre Action, Krimi, Drama
Originaltitel Brick Mansions
Instruktør Camille Delamarre
Udgivelsesår 2014
Tags gangster, Undercover COP, Martial kunst(martial arts), genindspilning(remake), Atomic bombe(atomic bomb), Parkour, betjente(cops), Ghetto, genindspilning af fransk film(remake of french film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film