In the Valley of Elah

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af Paul Haggis med skuespillerne Brent Sexton, Jake McLaughlin, Mike Hatfield, Jason Patric fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

En karriereofficer samarbejder med en politidetektiv for at blotlægge sandheden bag sin søns forsvinden efter dennes hjemkomst fra tjeneste i Irak.

In the Valley of Elah

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel In the Valley of Elah
Instruktør Paul Haggis
Udgivelsesår 2007
Tags politiet(police), drab(homicide), far-søn forholdet(father-son relationship), detektiv(detective), forsvinden(disappearance), militære service(military service), undersøgelsen(investigation), Cover op(cover up), patriotisme(patriotism), mord undersøgelsen(murder investigation), krig forbrydelser(war crimes), Irak(iraq), coverup
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film