Garden Lane

Er en Romantik, Drama film instrueret af Olof Spaak med skuespillerne Nike Ringqvist, Karin Franz Körlof, Lukas Monikoff, Emil Algpeus fra 2018

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu

Plot

Eric og Elin mødes ved en begravelse og genoplever den magiske sommer, da de mødtes for første gang. De var kun børn, da Elins mor Linda og Erics far Peter blev meget forelskede og pludselig flyttede sammen. I nogle meget smukke sommermåneder levede de alle som en familie. Peter og Linda kæmpede for at lægge deres gamle liv bag sig og blive en familie, samtidigt med at børnene kæmpede for et normalt liv med deres problematiske forældre. Mens Elin og Eric langsomt finder tilbage til hinanden, må de gøre op med deres fortid i jagten på en lysere fremtid.

Garden Lane

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel Trädgårdsgatan
Instruktør Olof Spaak
Udgivelsesår 2018
Tags stof misbrug(drug abuse), forælder barn forholdet(parent child relationship), søskende forholdet(sibling relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere