Abernes Planet: Revolutionen

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Matt Reeves med skuespillerne Kevin Rankin, Gary Oldman, Lucky Johnson, Mustafa Harris fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Ti år er gået siden en pandemi tog livet af 90% af menneskeheden og genmodificerede aber ledet af chimpansen Caesar brød fri fra menneskelig fangenskab. De lever nu et civiliseret liv i skoven og er i færd med at udvikle et verbalt sprog, da en flok forskere på jagt efter en generator dukker op, og så går der ikke lang tid, før helvede bryder løs.

Abernes Planet: Revolutionen

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller, Drama
Originaltitel Dawn of the Planet of the Apes
Instruktør Matt Reeves
Udgivelsesår 2014
Tags Dystopia, skov(forest), efterfølger(sequel), APE, 3D, Leder(leader), pest(plague), videnskabsmand(scientist), Woods, abe(monkey), koloni(colony), efter apocalypse(post-apocalypse), dyr angreb(animal attack), medicinsk forskning(medical research), KoLay, post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film