tordenhjerte

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Michael Apted med skuespillerne Val Kilmer, Fred Thompson, John Trudell, Fred Ward fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Den succesfulde FBI-agent Ray Levoi bliver kastet ud i en fremmed og ukendt verden, da han får til opgave at opklare et mord i et indianerreservat. Levoi er blevet specielt udvalgt på grund af hans indianske herkomst, og som makker får han en legendarisk, aldrende agent i deres jagt på en indiansk aktivist. Men da de ankommer til reservatet møder Levoi den respektløse lokale sherif og stammens religiøse leder, der kender flere af hemmelighederne om Levois egen herkomst. Mens Levois forståelse for den indianske kultur vokser, bliver han mere og mere sikker på, at FBI har fanget en uskyldig mand.

tordenhjerte

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi
Originaltitel tordenhjerte
Instruktør Michael Apted
Udgivelsesår 1992
Tags FBI agent, indiske(indian), fortiden(past), Sioux, indiske reservation(indian reservation)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film