Genova

Er en Kriminal, Gyser, Drama film instrueret af Michael Winterbottom med skuespillerne Catherine Keener, Perla Haney-Jardine, Kerry Shale, Alessandro Giuggioli fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Da hans kone dør i en bilulykke flytter professor Joe til Genova med sine to døtre. Det bliver en overvældende oplevelse for dem alle tre. Den ældste datter begynder at udforske sin seksualitet, Joe møder en gammel flamme, og den yngste datter hjemsøges af den ulykke, der dræbte hendes mor.
Romantisk familiedrama om sorg og om at komme videre. Filmen er instrueret af Michael Winterbottom ("The Trip" og "A Mighty Heart") med Colin Firth, kendt fra film som "Bridget Jones Dagbog", "Mamma Mia" og hans Oscar-vindende præstation i "Kongens store tale ".

Genova

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Drama
Originaltitel Genova
Instruktør Michael Winterbottom
Udgivelsesår 2008
Tags Italien(italy), datter(daughter), søster søster forholdet(sister sister relationship), sorg(sadness), tab af kone(loss of wife)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film