The Big White

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Mark Mylod med skuespillerne Joanne Rodriguez, Tim Blake Nelson, Frank C. Turner, Ty Wood fra 2005

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

I Alaska kan man godt tjene mange penge på at sælge rejser til sydens sol, men Paul er ualmindelig god til også at bruge de penge han tjener igen. Så god, at han faktisk er havnet i en enorm gæld, som han ikke ser nogen vej ud af. Men så en dag ser han en udvej. Han finder et lig i en affaldscontainer, der kan gøre det ud for hans forsvundne bror, så han kan få udbetalt livsforsikringen på en million dollars. Hans bror har imidlertid kun været forsvundet i fem år, og selvom politiet tror på hans forklaring, er forsikringsdetektiven ikke helt så let at overbevise. Det kommer til at tage mere end et frossen lig at få pengene udbetalt.

The Big White

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel The Big White
Instruktør Mark Mylod
Udgivelsesår 2005
Tags Hitman, Business mand(business man), forsikring svig(insurance fraud), mord(murder), Alaska, kidnapning(kidnapping), sort komedie(black comedy), Tourette syndrom(tourette syndrome), liv forsikring(life insurance), forsikring(insurance), forsikring agent(insurance agent)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film