9. april

Er en Drama film instrueret af Roni Ezra med skuespillerne Michael Brostrup, Pilou Asbæk, Martin Greis, Lars Mikkelsen fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Natten til den 9. april 1940 krydser den tyske hær grænsen til Danmark. På en militærkaserne i Sønderjylland beordres en fortrop af cykel- og motorcykeldelinger ud. Deres opgave er at holde invasionsmagten stangen - koste, hvad det vil. Den unge sekondløjtnant Sand og hans cykeldeling bliver de første danske soldater, der på denne skæbnesvangre morgen møder den talmæssigt overlegne fjende i kamp.

9. april

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel 9. april
Instruktør Roni Ezra
Udgivelsesår 2015
Tags krig(war)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere