peter pan

Er en Familie , Komedie, Drama film instrueret af P.J. Hogan med skuespillerne Olivia Williams, Preeti Jhangiani, Jason Isaacs, Jeremy Sumpter fra 2003

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Pigen Wendy Darling bor sammen med sine forældre og små brødre i det kyske edwardianske London. Wendy elsker at fortælle historier, som tryllebinder sine brødre i timevis om den legendariske pirat Kaptajn Klo, som ikke frygter noget - udover lyden af et tikkende ur. Men Wendy har, uden at vide det, yderligere en begejstret fan, der holder af hendes historier - drengen Peter Pan. Han rejser hver aften fra sin elskede Ønskeø for at lytte til Wendy. Wendys forældre er ikke begejstrede for Wendys historier, og Wendys far har forbudt hende at fortælle flere og i stedet forberede sig på at blive voksen og blive gift. Wendy får dog lov til at fortælle sine historier en sidste gang, og netop den aften beslutter Peter Pan at tage Wendy og hendes brødre med til Ønskeøen, hvor de møder selveste Kaptajn Klo.

peter pan

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel peter pan (2003)
Instruktør P.J. Hogan
Udgivelsesår 2003
Tags

Anmeldelser

Skuespillere