sharknado 3 - oh hell no!

Er en Science fiction, Gyser, Thriller film instrueret af Anthony C. Ferrante med skuespillerne Peter Rütten, Matt Lauer, Blair Fowler, Ian Ziering fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En enorm bølge af Sharknados truer den amerikanske østkyst. Igen skal Fin Shepard ud med sin motorsav og sætte livet på spil for at redde sine børn, som er på ferie. Mens han kæmper sig fremad mod syd, suger Sharknado'erne sig sammen og svulmer op til gigantiske størrelser - voldsommere og større end nogensinde.

sharknado 3 - oh hell no!

Detaljer

Genre Science fiction, Gyser, Thriller
Originaltitel sharknado 3 - oh hell no!
Instruktør Anthony C. Ferrante
Udgivelsesår 2015
Tags efterfølger(sequel), NASA, plads(space), Gore, haj(shark), Florida, Tornado, lavet for tv(made for television), morskab Park(amusement park), plads shuttle(space shuttle), Universal Studios, Orlando
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film