Predestination

Er en Science fiction, Kriminal, Thriller film instrueret af Peter Spierig med skuespillerne Dennis Coard, Rebecca Cullinan, Charlie Alexander-Powell, Maja Sarosiek fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Ethan Hawke spiller en tidsagent, der er på en kompliceret mission for at stoppe en gal bombemand, "The Fizzle Bomber", der planlægger et katastrofal angreb i New York anno 1975, der vil slå flere tusind ihjel. Men der er meget, meget i denne historie, end man skulle tro ved første øjekast. Spierig brødrene har instrueret. De gav os også den underholdende zombie film Undead, og den fantastiske alternative vampyr film Daybreakers - også med Ethan Hawke i hovedrollen.

Predestination

Detaljer

Genre Science fiction, Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel Predestination
Instruktør Peter Spierig, Michael Spierig
Udgivelsesår 2014
Tags tid rejse(time travel), overraskelse slutter(surprise ending), kriminelle undersøgelsen(criminal investigation), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film