Jimmy og den store Fersken

Er en Familie , Animation, Eventyr film instrueret af Henry Selick med skuespillerne Jane Leeves, Joanna Lumley, Michael Girardin, Susan Sarandon fra 1996

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

En dag er der en mystisk mand, der giver Jimmy nogle magiske krokodilletunger, og så tager begivenhederne fart. På et ellers ufrugtbart træ gror der pludselig en fersken, som snart har gigantiske proportioner, og da Jimmy kravler ind i den, forvandles han til et insekt, møder en samling andre kryb, og sammen begiver de sig ud på en magisk og spændende eventyrrejse. Stemmerne i filmen er indtalt af en lang række kendte skuespillere, blandt andre Richard Dreyfuss, Susan Sarandon, Simon Callow og Jane Leeves. Randy Newmans dejlige musik bidrager også til at gøre denne klassiske historie til herlig underholdning for hele familien.

Jimmy og den store Fersken

Detaljer

Genre Familie , Animation, Eventyr
Originaltitel James and the Giant Peach
Instruktør Henry Selick
Udgivelsesår 1996
Tags tab af forældre(loss of parents), baseret på roman(based on novel), baseret på bog(based on book), Magic potion, insekter(insects), baseret på en børns bog(based on a children's book), haven(garden), tante(aunt)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film