Zipper

Er en Thriller, Drama film instrueret af Mora Stephens med skuespillerne Patrick Wilson, John Cho, Alexandra Breckenridge, Gustavo I. Ortiz fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

Sam Ellis (Patrick Wilson) har det perfekte liv. Han har en smuk, hengivende kone (Lena Headey), han har et godt job som statsadvokat, og han står på nippet til at annoncere, at han vil stille op til valg som senator. I kulisserne er hans liv fuld af folk, der vil gøre alt for at køre ham i stilling til det vigtige job. Han er så godt som garanteret en sejr. Men en aften kontakter Sam en escortservice og pludselig befinder han sig på et hotelværelse med en kvinde, der vil gøre alt det hans kone ikke vil. Der går ikke lang tid før Sam er afhængig af skumle møder på diverse hotelværelser. Alt dette sker naturligvis midt i at han havner i det offentlige søgelys, hvor han skal fremstå som landets mest ærlige og retskaffen mand.

Zipper

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Zipper
Instruktør Mora Stephens
Udgivelsesår 2015
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere