Zombieland

Er en Komedie, Gyser film instrueret af Ruben Fleischer med skuespillerne Lynn McArthur, Amir Kovacs, Emma Stone, Victory Van Tuyl fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

For at overleve i en verden, der er blevet overtaget af zombier, slår en nørdet studerende sig sammen med en af byens hårde halse og et par bondefangersøstre.

Zombieland

Detaljer

Genre Komedie, Gyser
Originaltitel Zombieland
Instruktør Ruben Fleischer
Udgivelsesår 2009
Tags aftercreditsstinger, zombier(zombies), overlevelse(survival), bortskaffelse af en døde kroppen(disposing of a dead body), zombie Apocalypse, enspænder(loner), Twinkie, zombie spoof, kroppen Grev(body count), zombification, Comic vold(comic violence), bidt på den arm(bitten on the arm), KoLay
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film