Wallander - Bedraget

Er en Thriller, Krimi film instrueret af Leif Magnusson med skuespillerne Ingvar Hirdwall, Linn Hedman, Tobias Zilliacus, Mats Bergman fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu
69 kr Altid Se nu

Plot

Kurt bliver følelsesmæssigt involveret i den unge Amanda, som kommer ind på politistationen og melder sin mor Julia forsvundet. Ganske hurtigt finder man Julias forbrændte krop på stranden nær familiens hus. Kurt mistænker Amandas far Erik, som har et motiv, og det ligner umiddelbart et trist familiedrama. Men det virker som om, at Erik dækker over nogen.

Wallander - Bedraget

Detaljer

Genre Thriller, Krimi
Originaltitel Wallander - Sveket
Instruktør Leif Magnusson, Agneta Fagerström-Olsson
Udgivelsesår 2013
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere