singles

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Cameron Crowe med skuespillerne Heather Hughes, Tom Skerritt, Eric Stoltz, Jim Hechim fra 1992

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Kærlighed i 90erne er noget, man selv må opsøge. Men hvad skal man gøre for at finde den blandt grinagtige og forvirrede singler? Manuskriptforfatteren/instruktøren Cameron Crowe har haft en stjernebesætning til rådighed i denne søde og morsomme historie om unge i tyverne i Seattle, der leder efter, og flygter fra, kærligheden.

singles

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel singles
Instruktør Cameron Crowe
Udgivelsesår 1992
Tags Kærlighed af ens liv(love of one's life), ex-kæreste(ex-boyfriend), ex-kæreste(ex-girlfriend), blind dato(blind date), lovesickness, gratis Kærlighed(free love), snyd(cheating), roommate, Seattle, grunge
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film